Tuesday, March 15, 2011

Alamak! Terlebih Sudah!

Assalamualaikum!!

Wawa tengah happy sebab sekarang Wawa ada di Melaka..
Dapat cuti seminggu, rehat di rumah, spend time dengan
family, siapa tak nak kan..
Jap2 nak sapu2 sawang..
Fuuuhh!2, tiup2 habuk sikit..
Al maklum lar, blog dah lama tak update..

Wawa sampai dari kelantan jam 5 petang Jumaat lepas..
Malam tue Mak ajak pgi dinner..
My Only Sis cakap nak makan Western Food so we decided to 
go to Windmill.. dah lama tak jejak kaki kat sini..
Wawa, My Only Sis & Adik Amer pilih menu Special Mix..
Special Mix ada chicken, lamb and fish fillet with potato salad, hotdog & egg..
Adik Akir amik Windmill Special kot.. Lupa lar..
Dia punya sama macam kami tapi tukar lamb to meat..
Mak makan Chicken Chop, Abah makan fries je sebab
Abah dah dinner kat bank..

Adik Akir punya..

Me & My Only Sis~

Mak & Abah~

Best windmill nie.. Lain kali Mak nak ajak dinner sini lagi,
try menu lain plak.. Next sem brek lar gamaknya..
Nie semua sesi ternak lemak..
dh gemuk pun tak sedar diri.. Adoi~

Ada satu lagi tempat ternak lemak Wawa pergi..
semalam, hang out dengan Only Sis,
niat nak belanja lunch, dia ajak pegi makan
di Seoul Garden! Tak mahal sangat pun
sebab ada student price.. Cost me RM23 per person..
Ok lar kan.. Bukan selalu pun..
Makan sepuas-puas nya sampai dinner mak masak
sedap2 pun tak larat nak sentuh~ Sorry Mak..
Wawa suka jejak kaki kat Seoul Garden
especially kalau En Sayang datang Melaka..
Seoul Garden memang tempat wajib kami..
Nie pics kat Seoul Garden, 2 keping jer teehee~

Me wif happy face

My Only Sis

Nie lar kerja kalau balik kampung..
Duduk Kelantan tak dapat semua nie..
Bukan Wawa kutuk kelantan ok..
Wawa boleh je hidup kat sana.. In fact Wawa ada
kampung kot kat Kelantan.. Bila duk jauh dari kampung sendiri,
kita mula hargai smallest thing yang ada..
Macam Wawa, duduk Kelantan buat Wawa hargai Melaka..
Dulu kata Melaka boring tapi sekarang rasa Melaka
nie macam heaven walaupun hakikatnya tak..
Tak kesah lar, esok bila dah kerja lagi susah nak balik kampung,
sekarang lar nak habiskan masa kan..

Ok lar dah banyak sangat
bebel2, ngarut2..
Bye Peeps! Great Day Yaw!!



2 comments:

iz_wany said...

seoul garden mmg besh
love it

Bo0lat's Heart said...

Btol2.. Mmg sgt best.. Puas ati mkn kat Seoul Garden =)