Monday, May 23, 2011

She Is My Only Sister!!!

Assalamalaikum..


Hari ini Wawa nak merepek pasal budak nie..
Takde kerja lepas penat mengadap buku
xlar ngadap sgt pn*
Wawa asyik teringat kat adik..
Rindu ok! Macam dah lama 
sangat tak jumpa..
Jom2 dengar Wawa nak berkisah  hehe~

Nie lar satu2 nya adik perempuan Wawa..

Nie pic die dating ngan Remy Ishak.. Wawa tak jeles sebab x minat Remy Ishak hehe =P

My Only Sis nie namanya Siti Nazihah Amran..
Currently pursuing her Degree in Accountancy 
at UiTM Bandaraya Melaka.. 
Orangnye tembam siket dari Wawa hehe!
Tapi sangat manis.. Die pakai apa pun cantik..
Adik Wawa nie, kalu dekat ngan Wawa kerjanya
memang cari gaduh tapi kalau jauh dia tau plak
nak rindu... Hobi die, paw duit Wawa hahha!
Tak lar, hobi dia baca novel jiwang lar! =P
Suka warna turquoise kot, purple, kuning pn yer jgk!

She's My Only Sis..
We fight a lot but we do love each other a lot
We always treasure happy moments together..
At times she's a pain on my neck but most of the
time she is my place to comfort myself..
Jealous tue biase lar tapi Wawa nak dia tau
walaupun nampak macam Wawa jer yang diberi perhatian,
sebenarnya kami sayang dia lebih.. Adik Wawa nie cute 
so uncles & aunts memang suka sakat dia sebab
bila die muncung, memang semua orang suka gelak..

Angah, mungkin Angah nampak Mak Abah sayang Akak
lebih, sebenarnya tak.. Kadang2 Abah & Mak terlepas
pandang & buat Angah terasa.. Tapi dik, percaya lah, Mak Abah
sentiasa bagi yang terbaik untuk Angah..
I'll try to be your best sister, I hope I am..
Apa yang Akak wat sekarang untuk Mak Abah
dan Adik2..  Akak terpaksa jadi the best untuk jadi teladan adik2..
Akak tak harap balasan dari Mak Abah, Akak nak Angah pun study hard untuk
gembirakan mereka.. Akak akan sokong Angah..
Thanks for everything! I love u to much, u can't imagine! 

2 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

rndu kat adik ea..

adik kt smlm br je p smbg beljar kat cheras..

xleh ar nak gado2 pasni =)

Bo0lat's Heart said...

A'ah.. Rindu.. Bleh gadoh, time same2 ade kat rumah =P