Thursday, August 4, 2011

Si Bongsu Nie Gedik Betol!

Assalamualaikum...


Agak lame tak update.. Been busy
lately & minggu nie streamyx kne blok
sebab tak bayar hehehe~ Tapi sekarang ok dah, 
Wawa gie settle kat TM balik dari sekolah
tadi.. sekarang tengah suka sebut peknga since I find
the word cute! Apesal ntah! Pelik kan..

Nie nak cite kegedikan Si Bongsu dalam family Wawa..
Tak lain x bukan Muhammad Syameer Amran! My Adik Gedik!
tue name yg Wawa save dlm HP hehe~ Dah die memang gedik..
Sket2 merengek kat Mak padahal dah 14 tahun.. Ececece Wawa
pun lbh kurang jgk tp adik nie slalu dpt kelebihan.. Biase lar Bongsu
kesayangan Mak.. Every week Mak mesti pergi tengok die kat
MRSM Alor Gajah.. Bile pergi tengok tue mesti ade jer bende yang dipesan..
Tak pun ade jer bende yg hilang so kene beli baru..

Adik jugak selalu bertuah dpt teman Mak naik flight g mne2..
Mula2 dlu mase die Kindegarden lagi.. Mak balik Kelantan
naik flight, bawak Adik... Mase tue punye seronok die.. Pulak naik
Air Asia, FA seksi2.. Die siap cakap "Mak cantik kakak2 nie" Cess
kecik2 dah mata keranjang hahaha!! Adik paling banyak naik flight..
Kali nie die nak naik flight dgn Mak balik kelantan untuk raya..
Menyampah! Wawa duk sini tunggu, die sedap2 dpt naik flight!
Siap lar Adik, sampai Kelantan nanti Akak kene kan Adik! hehehe =P

Nie lar My Adik Gedik! =D

Gedik2 die tue lar kami sayang! =D

Tak puas ati tol Adik dapat balik raya naik flight..
Angah balik dgn Abah sebab Isnin tue Abah keje lagi..
Wawa & adik Akir tunggu kat Kelantan jer..
Mak & Adik akan naik flight pukul 9.25 pagi, 27/8 nie..
Tak sabar nak jumpa Mak & Adik.. Honestly, Wawa sgt rindu Si Gedik
nie! hehehe~ =D
Ok lar nak sambung buat assignment, report & research.. Banyakkan..
Sooo no more time wasting =)

Thanks 4 reading!

p/s: Wawa balik umah Mok Long nak ubat kerinduan pada keluarga di Melaka =)






2 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

alala,sweetnya kakak dia ni..

p/s: wah,wawa smpai berbisne slg..yui ni suke2 aje =)

Wawa Amran said...

Sweet pe nye hehe~

psst: Bisnes main2 jer.. Org order br wat.. Skarang x amik order, super busy hehe~