Saturday, September 24, 2011

Can You Handle It?

Can you handle long distance relationship? Kalu tersayang korang sentiasa ade dgn korang, susah bleh mengadu, rindu bleh jumpe, free2 bleh dating, jgn byk komen..


Bukan senang nak hadap & kalu dah biase dekat, memang payah bile berjauhan.. Bukan Wawa bangga bajet tabah lar bf duk jauh, keje offshore plak tue.. Amat payah, cube duduk kat tempat Wawa br korang tau.. Saat genting die xde nk bg semangat, bkn senang.. Dun say much when you dun even know the real situation.. Be in my shoes & see if you can handle it..
Its hard & I need to keep myself busy so that I don't think about him..


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 comments:

h.u.m.a.n - e.n.g.i.n.e.e.r said...

Siapa yang usik-usik trainee teacher kte nih. mai sini aku cepuk sorang-sorang.

By the way, 3 years back I had long distance relationship. I know how u feel. Kalau tak kena gaya memang habes begitu sahaja. Huhuhu

Wawa Amran said...

Aiyyoookk! Tecer nk cepuk orng.. Baik lari sume haha!

Tecer, I had gone through that.. Ble habes, lg perit.. Adeh~ Kalau tue jodoh nye, hadap je lar duk jauh2 nie.. Duk jauh utara selatan xpe lg duk jauh laut darat, mak aii.. Tak mampu diungkap..

h.u.m.a.n - e.n.g.i.n.e.e.r said...

ikan di lautttt
asam di daratttt
di atas pelamin bertemu jua

Wawa Amran said...

Amin~ Gitu lah yg diharapkan.. Berdoa sahaja jalannya..