Tuesday, September 6, 2011

Its Mine and Thanks Love~

Assalamualaikum!


Banyak lagi kene wat research nie..
Pening dah kepala so release tension jap..
Dah blogwalk tadi pastu terasa nak wat entri
plak.. Sambil2 menghilangkan lara di hati akibat
En Sayang akan kembali berkelana di laut.. Cuti 4
ari baru, dah kene panggil.. Patot bagi lar cuti lme sket, 
die keje dr 1 Ramadhan sampai 6 Syawal kot.. 




I got this from him.. Bank in duit jer, Wawa g bli sendiri..
Serba salah plak so Wawa decide nak byr balik ble dpt gji nanti..
Thanks Love.. Awak tak nak pun sy tetap nk byr balik =D
Dalam hati tetap seronok dpt benda yang dihajati..
Tapi tak dpt mengubat kesedihan ble dpt berita En Sayang kene
pegi offshore lagi.. X suke!!



3 comments:

h.u.m.a.n - e.n.g.i.n.e.e.r said...

kalau dia tak nak bagi je kat kak widad nih.
nampak je macam mata duitan, tapi memang mata duitan pun. ye, memang i mata duitan. harap maklum

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah2..beshnya hp baru ea.. huhuh..

xreti la nak guna touch screen ni..

Wawa Amran said...

Tecer: Hahaha! Xleh lar, kalu die xnk, masuk account I balik lar. I pun mata duitan jgk =D

Nusha: Wawa pun baru jer blaja.. type msg still slow, so xleh text sambil drive huhu~