Friday, September 16, 2011

Kelam kabut lar Awak nie~

Assalamualaikum...



Tradisi Wawa & En Sayang bg kad raya tiap tahun masih
dikekalkan cuma tahun nie Wawa tak hantar lagi kad raya 
die sebab sgt busy & die pun duk kat laut jer.. Die plak
tak sabar2 duk suh pos macam lar die bleh trus baca.. Perkhidmatan
pos kegemaran kami ialah Skynet! Cepat & Selamat =D

Him: Awak sihat? Tengah buat ape?
Me: Baru siap solat.. Hehe
Him: Asar ker Maghrib? Mesti Asar kan sebab td duk kat
       KB Mall..
Me: Hehehe~ A'ah.. Tp x masuk Maghrib lg =P
Him: Awak nie, babap kang.. Eh, pos dah barang2 saya?
Me: Tak lagi, tp dah letak setempat lar.. Nanti awak balik saya g lar pos..
Him: Barang pe yg nk bg?
Me: Eh2 tanye plak.. Jersi, kad & hp kan.. Ade lg?
Him: Pos awak skali..
Me: Nak penumbuk ke flying kick?
Him: Hahahaha! Garang! Ok lar, nk naik bot dah.. Jg diri ok~
Me: Awak jg diri jgk.. =)

Kelam kabut btol mamat nie. Padahal kalu pos,
sok nye dah sampai.. Kalau pos awal2, wat nye Mak
die bukak, x ke naya Wawa.. Baca plak kad raya
yg jiwang tue kan.. Huuuu~ seram..
Tunggu die balik lar baru pos.. Sabar yer My Bo0lat~ =D

2 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

heheh,takot kantoi ngn bakal mertua ea..ngeh3..

Wawa Amran said...

Mesti lar takot Nusha~ Bkn takot pe, takot mak mertua pengsan bc kad tue lalalala~ =P