Thursday, October 13, 2011

Encik Lecturer Tak Perlu Minta Maaf..

Assalamualaikum..


Sementara menunggu iTunes diupgrade utk download iOS 5,
Wawa conteng2 kat sini dulu.. Esok ade class trip ke Terengganu..
Minggu nie amat busy.. tue sebab update pun malas..
Ade Seminar Penyelidikan Zon Timur di mana semua guru pelatih
Semester 8 wajib hadir dalam semua aktiviti.. Since Wawa salah sorang
daripada mereka, Wawa pun wajib hadir... Event dari pagi sampai
malam ok.. Nak kejar dateline hantar laporan kajian lagi.. Adeh~

Cakap pasal kajian, 28/9 lepas Wawa dah bentang kajian pada panel 
penilai.. Alhamdulillah~ Memang lega lepas selesai..
Mereka yang membentang dengan baik akan dibawa ke peringkat
zon timur untuk Seminar Penyelidikan Peringkat Zon Timur..
Masa 28/9 tue panel penilai memberi feedback yang baik dengan
pembentangan Wawa & diwar-warkan Wawa dapat markah yang agak
tinggi untuk pembentangan kajian tue.. Tapi Wawa tak terpilih untuk wakil
IPG Kampus Kota Bharu untuk bentang kajian Wawa.. Wawa tak sedih 
pun sebab Wawa tak nak jugak.. Wawa tak suke berdepan dengan situasi
penuh debaran huhuhu~ I'm totally fine & hadir untuk bagi sokongan pada
rakan-rakan lagi.. Memang yang terpilih wakil IPG KKB hebat2 semua..

Tadi abes kelas tadi terserempak dengan pensyarah pembimbing... 
Dia tahan Wawa.. Ingatkan nak mintak laopran kajian dah..
Rupa nya dia mintak maaf sebab Wawa tak wakil IPG dalam Seminar
Penyelidikan tue.. Ya Allah.. Wawa tak tau nak cakap macam mana..
Encik kata die takde masa mesyuarat tue sebab nama Wawa tak dicalonkan..
Aduh~ Wawa tak kesah pun sebenarnya.. Takde rezeki nama nya tue.. 
Encik Lecturer mintak maaf sungguh2 sampai Wawa pulak rasa bersalah..

Wawa selama nie hanya guru pelatih biasa.. Wawa tak menyerlah dalam kelas atau 
dalam mana-mana aktiviti.. Masa praktikum, Wawa dapat terbaik tapi bukan dinilai 
oleh pensyarah Jabatan Pendidikan Khas tapi Jabatan Ilmu Pendidikan..
Panel Penilai masa pembentangan dari Jabatan Sains.. Pensyarah Jabatan Pendidikan
Khas memang tak pernah tengok Wawa jadi extraordinary.. Tue sebab Wawa tak
dicalonkan.. Wawa memang biasa jer, sangat biasa.. Tak hebat dari mana-mana
segi jadi tak heran lar Wawa tak dicalonkan.. Apa pun Wawa bersyukur sebab 
buat yang terbaik... Wawa pun tak sangka nak dapat pujian sampai macam tue..
Encik Pensyarah yang banyak membantu jadi encik tak perlu mintak maaf..
Wawa berjaya atas didikan & bimbingan beliau.. Sepatutnya Wawa yang mintak maaf..

Wawa makin sedih nak tinggalkan IPG.. Ade lebih kurang 20 ari lagi nak tamatkan
pengajian.. tolak cuti Deepavali & Raya Haji, ade berapa hari jer tinggal..
Sedih untuk meninggalkan alam pengajian, teruja untuk berada di alam pekerjaan.. 

2 comments:

h.u.m.a.n - e.n.g.i.n.e.e.r said...

wah wah wah
hebat mung!

Wawa Amran said...

Xde lar tecer.. Yg terpilih tue lar hebat hehe..