Sunday, October 2, 2011

Its So Yesterday but So What?!

Assalamualaikum.. 


Semalam bufday Mak..
Tue sbb kata nie cite smalam hehe~
X sempat update blog smalam.. Busy merehatkan diri..
Masuk detik jam 12mlm, Wawa tak perasan pun..
Biase nye reminder akan bunyi tp mlm tue tak bunyi..
Baru perasan date & time die lari sbb Adik Akir
nk tukar Hazel Wawa dgn Sony Cybershot die mase
gie lawat die kat IKM Besut. Tapi tak jadi sebab banyak contact number
dalam Hazel xde dlm iPhone..
Die tak setting date & time mse on blik HP tue..
Kul 12.10am Abah call tanya tak wish ker? Dah pukul 12..
Mase tue terkezut gler sebab tak perasan dah kul 12..

Mujur ade Abah tlg ingtkan.. Abah sgt cute sbb call
dalam tandas taknak bagi Mak tau but ended up, she knew
about it since Adik Akir post kat FB.. Skali lagi lupa Mak dah ade FB..
Aiigggooo~ 

Ade belikan Apricot Seeds untuk Mak untuk cegah cancer
since family Mak ade sejarah cancer.. Mak & abang Mak Wawa meninggal
akibat cancer & Kakak Mak survived Breast Cancer.. Tapi tak boleh kira
sebagai hadiah sebab Mak bank in duit Apricot Seeds sekali dengan duit ubat 
4Life.. Hurm so I'm still wondering nak beli pa untuk Mak..
Macam nak beli cooking set yg shining2 tue! Wawa suke cooking set nie 
walaupun memasak ala kadar je.. xpe lar, balik nanti pegi usha kat Parkson..
So Mak, you have to wait ok.. Bad News, dose ubat kencing manis & darah 
tinggi bertmbah.. Wawa makin risau dgn kesihatan Mak.. die cakap
xde ape but you know Moms, they don't want their children to be worried..
Mak pesan," selesaikan tugas awak sebagai pelajar.. Insyallah Mak baik aje..
Janji makan ubat, ok lar".. 

Wawa tak sabar nak abes blaja, nak duk rumah dengan Mak.. Masak untuk Mak..
Walaupun tk hebat memasak, at least boleh kurangkan beban Mak
kalau wawa masak.. Wah! Tinggi impian.. Sok duk rumah tktau lar buat
ke tidak nie.. Yang pasti, nak habiskan masa dengan Mak.. 

Mak acting cute! Happy Bufday Mak! Moga pnjg umur & dikurniakan
kesihatan yg baik.. Jgn lupa makan ubat tau! Amat sayang Mak! 


2 comments:

h.u.m.a.n - e.n.g.i.n.e.e.r said...

Your mom is such a poser. Kelassssss gitu!!!!!!

Wawa Amran said...

Ngehee~ Bukan senang nak suh Mak pose cam tue hehehe =D