Saturday, November 5, 2011

Makin Naik Berat Badanku!


Mana tak makin gemuk.. Ari nie makan lasagna lagi.. Sambut pulak Bufday Mok Long.. Beli Pecan Butterscotch cake from SR.. Lasagna x sempat amik pic.. Mne tak, kuar dari oven sume pakat kerumun.. Hot stuff btol! Paling best, I now know how to make lasagna.. Balik nie nak wat utk my Only Sis sebab die tak pernah rase lg yg home made.. Die duk mkn lasagna kat SR jer..




Pecan Butterscotch..

Mok Long tak start lg masak utk esok.. Tak tau Mok Long nak masak ape.. Ke die dah masak mase Wawa keluar beli barang tadi? Alamak malu lar kalu tak tolong.. Kalau Mak tau mesti die bebel2.. Huhu~

Ok lar nak iron baju utk esok..
Selamat Hari Raya Aidiladha ye sume =)

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

h.u.m.a.n - e.n.g.i.n.e.e.r said...

The best lasagna kat delifrance. Memang sedap yang amatttt! Memang first time makan kat delifrance, then baru cuba yg kat SR. Beza macam bumi dan langit petala ketujuh.


Rugi kalau tak cuba yang kat delifrance. Memang terbaekkkkkk

Wawa Amran said...

Ye ke... Haaa mcm nie.. Kalu dh wat lasagna, cxleh mkn kt delifrance dah.. Nanti makin gemok lar huhu~


Jap, delifrance kat melaka ade kt ne erk? O'ooo.. google search! =P