Sunday, February 13, 2011

:: Ain't just Ordinary Girl::

Assalamualaikum...

Blog ini sudah agak lama menyepikan diri..
sangat jarang update..
so, nak wat intro pun dah tak brapa reti..

Ari nie rasa mcm nak ckp pasal sorang girl nie..
I find her cute, she has great voice..
yang paling Wawa salute pasal girl nie, 
dia seorng yang excellent dalam studies,
attitude pun bagus.. 
Siape lar budak yang Wawa duk puji nie??
Mesti korang duk terfikir..

Sapa lagi kalu tak NajwaLatif..
Kenal tak?? I bet ramai yang dah kenal..
Jangan tak tau, kalu sehari Wawa x tengok video
dia cam x lengkap jer hidup..
cover yang paling Wawa ske,
cover lagu One In A Million..
Even En Sayang find it sweet~

NajwaLatif nie baru Form4.. She strive well
in her PMR wif 7A's.. byk lar kan 1 je B..
Die ade byk gitar, mcm2 jenis..
Nak crite pun tak reti sebab Wawa tak main gitar..
She can play 3 instruments tp gitar yang paling dia minat..
Wawa suke dia mula2 sebab nama Najwa yg sama hehe~
Then I find her voice is great..
mula suka cover die, makin proud of her
bila tgk result PMR, cara dia study, how she manage
her time, die mmg sorang yg Wawa bleh kata berbakat
bukan hanya dalam nyanyian & plucking guitar..

Korang2 cbe lar check out blog NajwaLatif ok!
Bleh jgk subscribe kat YouTube,
http://www.youtube.com/user/najwa595

Pic nie sgt stail kan.. Ske pic nie!

She's cute even in her school uniform =D

Nota Kaki:
  • Esok, 14/2/11 akan ke Splash untuk Terapi Hidro bersama murid Pendidikan Khas Sk Padang Kala
  • Esok juga Hari Valentaine yang saya anti sejak ketahui sejarahnya..
  • Adik saya dah dapat Blackberry Torch idamannya, saya bila pula?? huhu
  • Have great days ahead yer kawan2!!

2 comments:

♥..cik_mas..♥ said...

aku minat najwa latif... cet.. nama ko pun najwa gak.. :P

Bo0lat's Heart said...

Hahaha!!
Aku Najwa Amran..
xpandai main gitar cam adik NajwaLatif nie =)