Thursday, March 31, 2011

Praying Hard~ Hope It Works!

Assalamualaikum!!


Hari nie extra happy sebab, benda yang ditunggu sudah tiba..
Nak tau ape tak?
nak kan kan kan..
Eh jap2 Prince William & Prince Harry kt TV..

Ok dah lar, Prince William pun nak kahwin dah huhuhu~
ok2 sambung balik..
Apa yang Wawa tunggu?
Mari2 lihat sini
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=

Catalyst: Virgin Coconut Oil (VCO)

Interested dengan product nie lepas baca testimony dari blog Cik Yaya..  
Cik Mas yang tolong order..
tengahari tadi van poslaju bertandang bagi parcel dr Cik Yaya..
Wahh!! Happy giler.. memang duk tunggu VCO nie..


Wawa harap VCO beri kesan positif..
Wawa bukan nak putih pun, just nak kulit kurang berminyak
sebab kulit Wawa sgt3 berminyak  & kalau boleh hilangkan 
parut sikit2 jadi lar..

Kawan2, doakan Wawa yer huhuhu~
untuk keterangan lanjut tentang VCO, bleh Klik Sini

Thanks for reading Peeps!! Bye!

6 comments:

Cikin said...

insya-Allah (:
ekin pon telan minyak kelapa dara yg soft gel . tp brand lain . hehe .

♥..cik_mas..♥ said...

same2 lah kita pulun makan ok!...

cikgu... wat tammat cikgu...!!!! :P

Lya Colours said...

kita pon nak beli ni tapi tunggu barang sampai kat agent. org cakap bagus. xpe nak try gak kan

IFA Athirah said...

nk try vco gak!!dh la affordable kn http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

Bo0lat's Heart said...

Cikin: Xpe, khasiat die sama jer =)

Cik Mas: Hahaha!! Pok Muk comel!!

Lya: Mmg hot VCO skang... Sabr menunggu yer & selamat mencuba =)

Ifa: Yup.. Sgt affordable..

Marya Hana . said...

bgusnya jage kulit.. :)

hai, jengok blog u...