Saturday, November 19, 2011

Pre-Graduation Night! Entri gambar amat banyak!

Assalamualaikum...


Tengahari nie sepatutnya Wawa berada di Machang amik hantaran and balik umah Tok Ayah hantar barang tapi cousin yng tolong nuat hantaran is not replying my message.. Call tengok die off handphone.. Alahai.. taktau lar macam mana.. Wawa busy next week.. Ended up hantaran tak siap lagi.. Lusa baru boleh pergi amik..

Pre-Graduation Dinner nie Khamis malam punya event..  I wore a Purple Riau Kurung.. Patutnya baju tue untuk bertunang tapi tak jadi sebab Mak mau baju lain.. Sudah rugi 200 lebih duit Mak.. But she seems ok with it so Mak suggest pakai untuk dinner.. Roomate pun pakai purple jugak.. Tapi dia pakai kebarung.. Chantek! Ala2 Yuna gitu hehehe~

Tema dinner pakaian tradisional.. Tak kesah lar nak pakai baju kaum mana pun janji menutup aurat.. So ada yang pakai cheongsam, sari, baju kurung.. Yang penting sume glamorous lar.. Siap manik2, rantai2 bagai.. Pengarah projek kami siap bertanjak bagai, macam nak bersanding dah gayanya.. Dinner was held in Crown Garden Hotel, Kota Bharu.. tengah bandar Kota Bharu.. Sem8 nie ramai yang ada kereta.. Sampai tak cukup parking dibuatnya.. Tapi makanan die sedap & banyak.. Biase kalau makan hidang untuk 10 orang satu meja kadang2 kan tak cukup lauk atau lauk cukup2 jer tapi hotel nie pemurah.. Siap ada lebih lagi lauk kat meja Wawa tue.. Nak cakap Wawa makan sikit sbenarnye hikhikhik =P

Ramai yang cantik2.. Ade yang siap sewa baju nak memeriahkan lagi dinner tue.. Guys simple jer, kebanyakan pakai baju melayu, ade beberapa orang yang pakai samfu and ade sorang pakai pakaian tradisional Jawa.. Memang macam Wak Sukarno lar.. Tp die memang ada keturunan Jawa.. Berbaloi lar sebab dapat Best Dress of the Day.. Malas nak cerita banyak.. Tengok lar gambar yang ada.. Sikit jer sebab amik ngan handphone.. Gambar banyak dalam kamera kawan2 hee~

=)

Me & Roomate

With my date haha! Date lar sgt.. Padahal kebetulan warna baju sama =D

My Roomate & her date..  Comel ja Ucop

With Cik Mas.. Canthekk baju dia!

Roomate nak tumpang jugak.. Bleh lar Mate =P

Bersama Sarol! Bo0lat jeles tgk gambar nie =P

Si Manis Suraya & Nonie Santek!

Zue, Sue, Nonie

Nonie & Shida! Kawan lepak! =D

Me, Sapit & Nonie.. Sapit budak hyperaktif =D

Teacher-to-be yg chantek blako! =))

With former roomate, Mummy Zue.. Married!

Madihah jeles dgn Zue.. Nak jgk duk atas riba.. My Adik in IPG

Bergambar sebelum bunga mangga dicabut hehe =P

Sarah & Nonie..

I'm soo gonna miss them.. Despite me not being a good friend to everyone, they have been great friends.. 5 years and a half through thick & thin together.. Thanks you teman! Moga berjumpa kembali pada 13/03/12 hari konvokesyen.. Stay pretty & handsome! Selamat menempuh alam pekerjaan, selamat berkhidmat untuk anak bangsa.. Ingat pesan Encik Nik, jaga kewangan & berhati2 dlm menggunakan wang.. Keep in touch yer kawan2! sayang semua! =(

5 comments:

ijA said...

baju lawa...laa..purple gitu.

h.u.m.a.n - e.n.g.i.n.e.e.r said...

Jangan dapat posting sekolah 9 jam sudahhhh. *makin bodoh orang2 kat kementerian*

Wawa Amran said...

Ija: Tq Ija.. Beli siap jer pun.. =)

Tecer: Tau xpe.. melaka negeri terpilih.. Seram! haha!

* Kan bagus kalu boleh sekolahkan diorang jd bijak sikit..

h.u.m.a.n - e.n.g.i.n.e.e.r said...

suka statement 'sekolahkan diorang'

:P

Wawa Amran said...

Setelah disekolahkan, mereka akhirnya decide untuk tidak meneruskan projek rintis bekerja 9 jam tue.. Hooyyeeahh!